Red Residential Guide till hyra i London

Red Residential Guide till hyra i London

De flesta av våra blivande hyresgäster på Red Residential är från utlandet eller utanför London , och att hitta en plats att bo i en så stor och livlig stad kan vara en skrämmande . För att hjälpa dig med din sökning har vi satt ihop det här till hjälp 10 steg guide för att hyra i London för att underlätta dig genom processen . Om du har några frågor eller vill ha mer råd är du välkommen att kontakta oss när som helst via e-post – mail@redresidential.com

Red Residential Guide till hyra i London

1 . Var börjar jag ?

Det bästa stället att börja leta efter boende i London är på internet . Det finns ett stort antal uthyrnings webbplatser hyres listor , men nedan är några av de mest populära och användbara :

Gumtree.com – mycket bra för studiolägenheterinom alla områden i London . Både agenter och privata hyresvärdar annonsera på denna webbplats, men vissa brottslingar gör också så var försiktig ! ( Läs vår Staying Safe avsnitt för mer om detta )
Zoopla – ett medel endast webbplats för mellanklasshotell
Primelocation – ett medel endast webbplats för högre slutet fastigheter i mer centrala delarna av staden
Rightmove – ett medel endast webbplats för mellanklasshotell . Har mer i mindre centrala delar av staden och utanför London .
Craigslist – mycket populär i USA , men mindre så i Storbritannien . Bra för billigare fastigheter från både agenter och privata hyresvärdar , men också en del scammers också. ( Läs vår Staying Safe avsnitt för mer om detta )
Loot – kan vara bra för vissa billigare lägenheter , men det mesta av det som finns här är på Arbetsförmedlingen också.
www.redresidential.com – glöm inte att kolla in oss också!

2 . Vilka områden bör jag tänka på ?

London är en stor stad vilket innebär att det finns ett stort utbud av egendom för att hyra , men med det knarrande transportsystem det kan ta lång tid att ta sig runt och priserna varierar enormt från område till område . De saker du behöver tänka på när du bestämmer var du vill bo är :

 1. Billig! Detta är den viktigaste aspekten. Vi skulle alla vilja bo i Mayfair , men det är inte realistiskt för de flesta. Generellt mer central trakten desto dyrare blir det . Använd sökfunktion på webbplatserna ovan för att få en uppfattning om de genomsnittliga priserna i varje område .
 2. Transport. Were behöver du för att komma till ? Väntar du att arbeta i Kensington ? Ska du till skolan i Bayswater ? Resor i London är i allmänhet ganska långsamt och dyrt så de flesta människor tycker om att bo så nära till sitt arbete eller skola som de har råd till .
 3. Utrymme. Hur mycket utrymme behöver du? Om du måste ha en trädgård och ett extra sovrum så kommer du antagligen måste du vara ute längre ut . Om du är nöjd med bara grunderna så kan du ha råd att bo mer centralt .

3 . Hur kan jag visa egenskaper ?

Kontakta agenter eller godsägarna genom deras online- annonser , kontrollera om den egendom som de är reklam är tillgänglig , och om du kan ordna en ” visning ” . Du måste alltid se all egendom som du är intresserad av innan de accepterar att hyra den ( Läs vår Staying Safe avsnitt för mer om detta ) .

Hyresmarknaden i London rör sig extremt snabbt så någon gång fastigheten du frågar om kommer att ha gått redan . Oroa dig inte – om det är en byrå som du pratar med kommer de antagligen att ha något liknande för att visa dig , eller de kommer att ta dina uppgifter och ringa så fort de gör .

När du visar en fastighet frågar agenten eller hyresvärd så många frågor en möjlig såsom :

 

 1. tillgänglighet – När är där ledigt?
 2. kontrakt – vad är det minsta kontrakt ?
 3. insättningar vilken typ av insättningsdosenhyresvärden kräva ? Kommer det att hållas i Hyresgaranti Scheme ?
 4. dokumentation och referenser – vad hyresvärden kräver ?
 5. möbler & utrustning – vad exakt ( om något ) är inkluderat ?
 6. räkningar , vad räkningar är du ansvarig för ?
 7. grannar – som är grannar ( några högljudda studenter, eventuella bullerkänsliga familjer med barn , etc. ) ?
 8. grannskap – vad är det?

etc. ..

4 . Jag vill ha en! Vad ska jag göra?

När du har sett en egenskap som du vill, har du frågat alla frågor ovan och mer , och du har valt att ta den , måste du lägga ett bud . Varje pris som du har sett en fastighet annonseras för är , i teorin , förhandlingsbart men hur mycket beror på många faktorer . Om marknaden är upptagen ( t.ex. på våren , sommaren och hösten ) då hyresvärdar är mindre benägna att förhandla om priset än när marknaden är tyst i november och december . Så du kan prova att erbjuda hyresvärden mindre än det begärda priset , men de kan väl säga nej .

När du gör ditt erbjudande måste du också vara helt klara över följande saker också :

 1. Kontrakt – vilken kontraktslängd vill du ha?
 2. röra sig i dag – när vill du börja ditt kontrakt och flytta in ?
 3. möbler och utrustning – vad exakt ingår ? Kommer det att finnas en förteckning ( register över det exakta innehållet i den platta ) ?
 4. dokumentation – vad betyder hyresvärden kräver och när?

När du har gjort ditt erbjudande hyresvärden kan komma överens direkt eller kanske vill förhandla om priset eller villkor .

5 . Hur reserverar jag en fastighet ?

När en hyresvärd har accepterat ett erbjudande fastigheten måste du betala ett innehav insättning . Detta är vanligtvis en vecka hyra och återbetalas inte . Om du ångrar dig och besluta att inte ta fastigheten då kommer du att förlora det .

Generellt en fastighet inte tas bort från marknaden tills ett innehav deposition är betald och i teorin en annan hyresgäst kan ta egendomen även om hyresvärden har accepterat erbjudandet . Så en fastighet inte är reserverad för dig tills anläggningen deposition är betald . Saker att komma ihåg när man betalar en anläggning deposition :

 1. se till att du har kommit överens om och är tydlig på exakt hur länge den platta kommer att hållas för dig
 2. håller insättningar återbetalas inte . Om du ångrar dig och inte längre vill hyra fastigheten hyresvärden kommer att hålla det .
 3. se till att du får ett kvitto från hyresvärden eller agenten , som visar fastighetsadress, det belopp som du har betalat , datum , hyran överens flytten i dag kommit överens om och alla andra detaljer som du har kommit överens om .
 4. Din anläggning insättning subtraheras sedan från din första hyra betalning .

6 . Vad behöver jag för att ge till hyresvärden ?

När ett innehav deposition betalas du måste sedan ge den dokumentation som ni kom överens om när du gjorde ditt erbjudande . Detta kan omfatta alla eller några av följande :

 1. referens från arbetsgivare – ett brev eller e-post från ditt arbete bekräftar din anställning med dem . Ibland hyresvärdar kommer att be dem att bekräfta din lön också.
 2. referens från din nuvarande hyresvärd – om du har bott i Storbritannien .
 3. kontoutdrag – hyresvärden kanske vill se 3 månader av kontoutdrag för att kontrollera att du får betalt din lön och inte är i skuld .
 4. bank referens – vissa hyresvärdar be om ett brev från din bank som bekräftar att du har råd med hyran .
 5. ID – alla hyresvärdar kräver fotolegitimation för att kontrollera att du är den du säger att du är !
 6. kreditupplysning – vissa hyresvärdar kräver att du vara kredit kontrolleras för att säkerställa att du inte är i stora skulder .

Om du precis har anlänt i London kommer det att vara omöjligt för dig att ge många av dessa poster , så se till att du frågar hyresvärden eller agenten vad som krävs när du visar fastigheten .

7 . Vad ska jag skriva ?

Innan flytten i dag be att få se en kopia av avtalet eller arrendeavtal som du kommer att skriva . Ta en ordentlig titt igenom den och kontrollera att de villkor som ni kommit överens om när du gjorde ditt erbjudande är där . Om det är något du är osäker eller missnöjda talar till agenten eller hyresvärden omedelbart eftersom det är ett juridiskt bindande dokument och du får inte skriva något du inte förstår eller inte är nöjda med .

8 . Hur och när får jag betala ?

Detta kommer att göras klart för dig när du förhandlar ditt erbjudande med hyresvärden / agenten . De flesta hyresvärdar kommer att be om en månad eller sex veckor hyran som en deposition och de första månaderna hyra i förväg . Detta kommer att behöva betalas före eller vid tidpunkten för undertecknandet av kontraktet och checkar in Om du använder en agent hyresvärden kan be dig att betala agenten i förväg då agenten kommer att betala detta till hyresvärden när kontraktet har undertecknats .

Depositionen som du betalar måste vara registrerade av hyresvärden eller agenten i Hyresgaranti Scheme . Detta är en regering som kör system som kommer att behandla eventuella tvister om deposition när du arrende upphör . Så länge du har betalat din hyra under hela din hyresrätt och har inte orsakat några skador på egendom som du ska få din insättning tillbaka i sin helhet .

Kom ihåg att när du betalar din insättning och första månaderna hyra hyresvärden kräver ” tillgängliga medel ” innan du kan flytta in . Vissa överföringar , särskilt från utlandet , kan ta flera dagar att rensa , så se till att de clearas i godsägarna eller ombud svarar med den tid du underteckna kontraktet .

9 . När får jag nycklarna ?

Den dag som du har kommit överens om att starta ditt kontrakt du kommer att möta med hyresvärden och / eller agenten för att underteckna kontraktet och checka in dina referenser har kontrollerats och dina pengar kommer att ha rensat . Hyresvärden eller agenten kan genomföra en inventering av fastigheten att göra noteringar om innehåll och villkor , men detta kommer att ha enats om när du gör ditt erbjudande .

Det var det , du kommer nu att kunna njuta av din nya bostad !

10 . Hur betalar jag min hyra ?

Detta kommer att fastställas när du checkar in , men i allmänhet blir det varje månad och du betalar med stående order från ditt bankkonto direkt till hyresvärden eller till byrån .

Vad händer om jag har några underhållsproblem ?

Ring din hyresvärd eller byrå . Du kommer att ha diskuterat detta när du gör ditt erbjudande och det bör vara tydlig i ditt kontrakt som är ansvarig .

Staying Safe

Att hyra i London är oftast ett säkert företag men det finns brottslingar som verkar som kommer att försöka dra nytta av några olyckliga människor . För att vara säker när du letar efter en hyresfastigheter i London följer dessa punkter :

 1.    du måste alltid se någon egendom innan du betalar några pengar alls
 2. aldrig betala några pengar alls för att se en fastighet eller att reservera det innan du har sett den
 3. aldrig betala några pengar alls till någon som du inte har träffat
 4. försäkra dig om att den person som visar att du har rätt att hyra den här egenskapen för dig . Är de en agent eller hyresvärden – om så bevisa det
 5. ställa så många frågor som möjligt om fastigheten och den enskilde visar den till dig
 6. be om kvitton på allt som du betalar ( som håller insättning , insättning , hyra etc )
 7. Använd ditt sunda förnuft . Om det låter för bra för att vara sant , det är !

Kolla in vår hemsida för alla våra senaste fastigheter – www.redresidential.com eller skicka oss ett mail – mail@redresidential.com