Η Red Κατοικία Οδηγός για ενοικίαση στο Λονδίνο

Η Red Κατοικία Οδηγός για ενοικίαση στο Λονδίνο

Οι περισσότεροι από τους υποψήφιους ενοικιαστές μας στο Red Κατοικίες προέρχονται από το εξωτερικό ή έξω από το Λονδίνο , και την εξεύρεση ένα μέρος για να μείνετε σε μια τόσο μεγάλη και πολύβουη πόλη μπορεί να είναι μια αποθαρρυντική προοπτική . Για να σας βοηθήσει με την αναζήτησή σας έχουμε βάλει μαζί αυτό το χρήσιμο 10 βήμα οδηγό για ενοικίαση στο Λονδίνο, για να σας διευκολύνει, μέσω της διαδικασίας . Αν έχετε οποιαδήποτε απορία ή επιθυμείτε περισσότερες συμβουλές διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή μέσω e-mail – mail@redresidential.com

Οδηγός για ενοικίαση στο Λονδίνο

1 . Πού μπορώ να ξεκινήσω ;

Το καλύτερο μέρος για να αρχίσει να ψάχνει για διαμονή στο Λονδίνο είναι στο διαδίκτυο . Υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός των μισθώσεων ιστοσελίδες εκμίσθωσης καταχωρήσεις , αλλά παρακάτω είναι μερικά από τα πιο δημοφιλή και χρήσιμα :

Gumtree – πολύ καλό για γκαρσονιέρες σε όλες τις περιοχές του Λονδίνου . Και οι δύο παράγοντες και οι ιδιοκτήτες ακινήτων διαφημίζουν σε αυτό το site , αλλά κάποιοι εγκληματίες κάνουν πάρα πολύ, ώστε να είναι προσεκτικοί ! ( Παρακαλώ διαβάστε Μένοντας ασφαλείς τμήμα μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό)
Zoopla – μόνο ένα πράκτορες ιστοσελίδα για τις ιδιότητες mid-range
Primelocation – μόνο μια ιστοσελίδα για παράγοντες υψηλότερο τέλος ακινήτων σε πιο κεντρικές περιοχές της πόλης
Rightmove – μόνο ένα πράκτορες ιστοσελίδα για τις ιδιότητες mid-range . Έχουν περισσότερα σε λιγότερο κεντρικές περιοχές της πόλης και έξω από το Λονδίνο .
Craigslist – πολύ δημοφιλής στις ΗΠΑ, αλλά σε μικρότερο βαθμό στο Ηνωμένο Βασίλειο . Καλό για φθηνότερα ακίνητα τόσο από πράκτορες και οι ιδιοκτήτες ακινήτων , αλλά και ορισμένες απατεώνες πάρα πολύ . ( Παρακαλώ διαβάστε Μένοντας ασφαλείς τμήμα μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό)
Loot – μπορεί να είναι καλό για μερικούς φθηνότερα διαμερίσματα , αλλά τα περισσότερα από αυτά που είναι εδώ είναι για Gumtree πάρα πολύ .
www.redresidential.com – μην ξεχάσετε να μας ελέγξετε έξω πάρα πολύ !

2 . Ποιες περιοχές θα πρέπει να προσέξω;

Το Λονδίνο είναι μια μεγάλη πόλη που σημαίνει ότι υπάρχει μια τεράστια γκάμα ακινήτων προς ενοικίαση , αλλά με το είναι τρίξιμο σύστημα μεταφορών μπορεί να πάρει πολύ χρόνο για να πάρει γύρω και οι τιμές ποικίλλουν σημαντικά από περιοχή σε περιοχή . Τα πράγματα που πρέπει να εξετάσει, όταν αποφασίζουν πού θέλετε να ζήσετε είναι :
Προϋπολογισμός ! Αυτό είναι το πιο σημαντικό θέμα . Όλοι μας θα θέλαμε να ζούμε σε Mayfair , αλλά δεν είναι ρεαλιστική για τους περισσότερους ανθρώπους . Γενικά, η πιο κεντρική γειτονιά , τόσο πιο ακριβό θα είναι . Χρησιμοποιήστε τις εγκαταστάσεις αναζήτησης στις παραπάνω ιστοσελίδες για να πάρετε μια ιδέα για τις μέσες τιμές σε κάθε περιοχή .
Μεταφορών. Ήσασταν εσείς πρέπει να πάρετε για να ? Σας περιμένουμε για να εργαστούν σε Kensington ; Σκοπεύετε να σχολείο στο Bayswater ; Ταξίδι στο Λονδίνο είναι γενικά αρκετά αργή και δαπανηρή έτσι οι περισσότεροι άνθρωποι προτιμούν να ζουν όσο πιο κοντά στην εργασία ή το σχολείο τους, δεδομένου ότι μπορούν να αντέξουν οικονομικά.
Space . Πόσο χώρο χρειάζεστε ; Αν πρέπει να έχετε έναν κήπο και μια εφεδρική κρεβατοκάμαρα , τότε μάλλον θα πρέπει να εξετάσουμε περαιτέρω έξω . Αν είστε ευχαριστημένοι με μόνο τα βασικά , τότε μπορεί να είναι σε θέση να αντέξει οικονομικά να ζήσει πιο κεντρικά .

3 . Πώς μπορώ να δω τις ιδιότητες ;

Επικοινωνήστε με τους πράκτορες ή τους ιδιοκτήτες μέσω της on- line διαφημίσεις τους, να ελέγχουν αν το ακίνητο είναι διαφήμιση είναι διαθέσιμα , και αν μπορείτε να κανονίσετε μια ” προβολή ” . Πρέπει να δείτε πάντοτε κάθε ακίνητο που σας ενδιαφέρει, πριν συμφωνήσει να νοικιάσετε ( Παρακαλώ διαβάστε Μένοντας ασφαλείς τμήμα μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό) .

Η αγορά των μισθώσεων στο Λονδίνο κινείται εξαιρετικά γρήγορα , ώστε κάποια στιγμή το ακίνητο ρωτήσετε σχετικά θα έχει ήδη φύγει . Μην ανησυχείτε αν είναι ένας οργανισμός να μιλήσετε με το ότι θα έχουν κατά πάσα πιθανότητα κάτι παρόμοιο για να σας δείξει ή θα πάρουν τα στοιχεία σας και να καλέσετε το συντομότερο κάνουν .

Όταν προβάλλετε ένα ακίνητο ζητήσει από τον πράκτορα ή τον ιδιοκτήτη όσες ερωτήσεις πιθανή , όπως :
διαθεσιμότητα – όταν είναι διαθέσιμο ;
σύμβαση – ποια είναι η ελάχιστη σύμβαση ;
καταθέσεων τι είδους δόσης καταθέσεων απαιτεί ο ιδιοκτήτης ; Θα πραγματοποιηθεί στο Καταθέσεων Μίσθωσης ;
τεκμηρίωση και αναφορές -τι κάνει ο ιδιοκτήτης απαιτεί ;
Έπιπλα & εξοπλισμός – τι ακριβώς ( αν μη τι άλλο ) περιλαμβάνεται ;
λογαριασμούς – ποια νομοσχέδια είστε υπεύθυνος;
γείτονες – που είναι οι γείτονες ( κάθε θορυβώδη φοιτητές , τυχόν ευαίσθητα από άποψη θορύβου οικογένειες με μωρά , κλπ.);
γειτονιά – τι είναι αυτό αρέσει;
κλπ. ..

4 . Θέλω αυτό! Τι μπορώ να κάνω;

Μόλις έχετε δει ένα ακίνητο που σας αρέσει , έχετε ζητήσει όλες τις παραπάνω ερωτήσεις και περισσότερο , και έχετε αποφασίσει να το πάρει , θα πρέπει να κάνει μια προσφορά . Κάθε τιμή που έχετε δει ένα ακίνητο διαφημίζονται είναι , θεωρητικά , συζητήσιμη όμως από το πόσο εξαρτάται από πολλούς παράγοντες . Εάν η αγορά είναι απασχολημένο ( π.χ. την άνοιξη , καλοκαίρι και το φθινόπωρο μήνες ), τότε οι ιδιοκτήτες είναι λιγότερο πιθανό να διαπραγματευτεί την τιμή από ό, τι όταν η αγορά είναι ήσυχη , το Νοέμβριο και το Δεκέμβριο . Έτσι, μπορείτε να δοκιμάσετε προσφέρει τον ιδιοκτήτη μικρότερη από τη ζητούμενη τιμή , αλλά μπορεί κάλλιστα να πει όχι .

Όταν κάνετε την προσφορά σας θα πρέπει επίσης να είναι απολύτως σαφής σχετικά με τα ακόλουθα πράγματα πάρα πολύ :

σύμβασης – τι συμβόλαιο μήκος θέλεις;
μετακινήσετε ημερομηνία – όταν θέλετε να ξεκινήσετε το συμβόλαιό σας και να προχωρήσουμε σε ;
έπιπλα και εξοπλισμός – τι ακριβώς περιλαμβάνει; Θα υπάρξει μια απογραφή ( ρεκόρ το ακριβές περιεχόμενο της κατ ‘αποκοπή ) ;
τεκμηρίωση – τι ακριβώς κάνει ο ιδιοκτήτης απαιτεί και πότε;

Αφού έχετε κάνει την προσφορά σας ο ιδιοκτήτης μπορεί να συμφωνήσει αμέσως ή μπορεί να θέλουν να διαπραγματευτεί την τιμή ή όρους.

 

5 . Πώς μπορώ να κλείσω ένα ακίνητο;

Μόλις ένας ιδιοκτήτης έχει αποδεχθεί την προσφορά του ακινήτου θα πρέπει να πληρώσει μια κατάθεση εκμετάλλευση. Αυτό είναι συνήθως 1 εβδομάδα ενοίκιο και δεν επιστρέφεται . Εάν αλλάξετε το μυαλό σας και να αποφασίσει να μην λάβει το ακίνητο , τότε θα το χάσετε .

Γενικά, μια ιδιότητα που δεν έχει ληφθεί από την αγορά μέχρι την κατάθεση εκμετάλλευση καταβάλλεται και στη θεωρία, νέος ενοικιαστής, θα μπορούσε να πάρει την ιδιοκτησία , ακόμη και αν ο ιδιοκτήτης έχει αποδεχθεί την προσφορά σας . Έτσι, ένα ακίνητο δεν είναι αποκλειστικά για εσάς μέχρι να καταβληθεί η προκαταβολή εκμετάλλευση. Πράγματα που πρέπει να θυμάστε όταν πληρώνουν μια προκαταβολή εκμετάλλευση :

βεβαιωθείτε ότι έχετε συμφωνήσει και είναι σαφές για πόσο ακριβώς θα πραγματοποιηθεί η κατ ‘αποκοπή για σας
καταθέσεις που κατέχουν δεν είναι πληρωτέες . Εάν αλλάξετε το μυαλό σας και δεν θέλετε πλέον να νοικιάσετε το ακίνητο ο ιδιοκτήτης θα το κρατήσει .
βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να πάρετε μια απόδειξη από τον ιδιοκτήτη ή πράκτορα , που δείχνει τη διεύθυνση ακινήτου, το ποσό που έχετε καταβάλει , την ημερομηνία , το συμφωνηθέν μίσθωμα , την κίνηση ημερομηνία συμφωνηθεί και όλα τα άλλα στοιχεία που έχετε συμφωνήσει.
Κατάθεσης συμμετοχών σας αφαιρείται εν συνεχεία από την πρώτη σας πληρωμή ενοικίου .

 

6 . Τι πρέπει να κάνω για να παρέχει στον ιδιοκτήτη ;

Μόλις καταβάλλεται μια προκαταβολή εκμετάλλευση θα πρέπει στη συνέχεια να παράσχει την τεκμηρίωση που συμφωνήθηκε σχετικά με το πότε θα κάνει την προσφορά σας . Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει όλα ή μερικά από τα ακόλουθα :

αναφορά από τον εργοδότη – επιστολή ή e-mail από την εργασία , η οποία επιβεβαιώνει την απασχόληση σας μαζί τους . Μερικές φορές οι ιδιοκτήτες θα τους ζητήσει να επιβεβαιώσουν το μισθό σας πάρα πολύ .
αναφορά από την τρέχουσα ιδιοκτήτη – αν έχετε ζήσει στο Ηνωμένο Βασίλειο σας .
δηλώσεις – η τράπεζα ιδιοκτήτης μπορεί να θέλουν να δουν 3 μήνες τραπεζικών λογαριασμών για να βεβαιωθείτε ότι είστε καταβάλλονται οι μισθοί σας και δεν είναι στο χρέος .
τράπεζα αναφοράς ορισμένοι ιδιοκτήτες ζητούν μια επιστολή από την τράπεζά σας επιβεβαιώνει ότι μπορείτε να αντέξετε οικονομικά το ενοίκιο .
ID – όλοι οι ιδιοκτήτες θα απαιτήσει πιστοποιητικό ταυτότητας με φωτογραφία για να βεβαιωθείτε ότι είστε αυτός που λέτε ότι είστε !
πιστωτικό έλεγχο – κάποιοι ιδιοκτήτες θα απαιτούν από εσάς να είναι πιστωτικό έλεγχο για να βεβαιωθείτε ότι δεν είστε σε κατάσταση υπερχρέωσης .

Εάν έχετε μόλις φτάσει στο Λονδίνο, θα είναι αδύνατο για σας να παρέχει πολλά από αυτά τα στοιχεία , ώστε να βεβαιωθείτε ότι έχετε ζητήσει από τον ιδιοκτήτη ή τον πράκτορα , τι απαιτείται όταν προβάλλετε το ακίνητο .

 

7 . Τι μπορώ να εγγραφώ ;

Πριν από την κίνηση ημερομηνία ζητήσετε να δείτε ένα αντίγραφο της σύμβασης ή της συμφωνίας μίσθωσης που θα υπογράψει . Ρίξτε μια καλή ματιά μέσα από αυτό και να ελέγχει ότι οι όροι που έχουν συμφωνηθεί , όταν έκανε την προσφορά σας είναι εκεί . Αν υπάρχει κάτι που δεν είστε σίγουροι ή δυστυχισμένος για να μιλήσετε με τον παράγοντα ή ιδιοκτήτη αμέσως δεδομένου ότι αυτό είναι ένα νομικά δεσμευτικό έγγραφο και δεν πρέπει να υπογράψει κάτι που δεν καταλαβαίνουν ή δεν είναι ευχαριστημένοι με .

8 . Τι και πότε χρειάζεται να πληρώσει ;

Αυτό θα πρέπει να καταστεί σαφές σε εσάς όταν διαπραγματευτεί την προσφορά σας με τον ιδιοκτήτη / παράγοντα . Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες θα ζητήσει για 1 μήνα ή 6 εβδομάδες ενοίκιο ως προκαταβολή και τους πρώτους μήνες ενοικίαση των προτέρων . Αυτό θα πρέπει να καταβληθεί πριν ή κατά τη στιγμή της υπογραφής της σύμβασης και το check-in Εάν χρησιμοποιείτε έναν πράκτορα ο ιδιοκτήτης μπορεί να σας ζητήσει να καταβάλει στο πρακτορείο των προτέρων, τότε ο πράκτορας θα πληρώσει αυτό στον εκμισθωτή μετά την υπογραφή της σύμβασης .

Η κατάθεση που πληρώνετε θα πρέπει να καταχωρηθεί από τον ιδιοκτήτη ή τον πράκτορα στο Καταθέσεων Μίσθωσης . Αυτό είναι ένα σύστημα τρέχουν κυβέρνηση που θα ασχοληθεί με τυχόν διαφωνίες σχετικά με την κατάθεση , όταν μίσθωσης έρχεται σε ένα τέλος . Εφ ‘όσον έχετε πληρώσει το ενοίκιό σας καθ’ όλη τη μίσθωσή σας και δεν έχουν προκαλέσει καμία ζημιά στην περιουσία θα πρέπει να πάρει την κατάθεσή σας πίσω στο ακέραιο .

Να θυμάστε ότι όταν πληρώνετε την κατάθεσή σας και τους πρώτους μήνες ενοικίαση από τον ιδιοκτήτη , θα απαιτήσει ” εκκαθαρισμένα κεφάλαια ” , πριν μπορείτε να κινηθείτε μέσα . Ορισμένες μεταφορές , ειδικά από το εξωτερικό , μπορεί να χρειαστούν αρκετές ημέρες για να καθαρίσει , ώστε να βεβαιωθείτε ότι έχουν καθαριστεί σε γαιοκτήμονες ή παράγοντες λογαριασμό από τη στιγμή που θα υπογράψει τη σύμβαση .

 

9 . Πότε μπορώ να πάρω τα κλειδιά !

Την ημέρα που θα έχουν συμφωνήσει να ξεκινήσουν της σύμβασής σας, θα συναντηθεί με τον ιδιοκτήτη ή / και τον πράκτορα να υπογράψει τη σύμβαση και να ελέγξετε in αναφορές σας θα έχουν ελεγχθεί και τα χρήματά σας θα έχουν εκκαθαριστεί . Ο ιδιοκτήτης ή ο πράκτορας μπορεί να προβεί σε απογραφή του ακινήτου κάνοντας μια σημείωση το περιεχόμενο και την κατάσταση , αλλά αυτό θα έχουν συμφωνηθεί όταν κάνετε την προσφορά σας .

Αυτό είναι αυτό – θα είναι πλέον σε θέση να απολαύσουν τη νέα ιδιοκτησία σας !

 

10 . Πώς μπορώ να πληρώσω το ενοίκιό μου ;

Αυτό θα συμφωνηθεί όταν κάνετε check in , αλλά γενικά θα είναι μηνιαίες και θα πληρώσετε με πάγια εντολή από τον τραπεζικό σας λογαριασμό απευθείας στον ιδιοκτήτη ή στον οργανισμό .

Τι συμβαίνει αν έχω προβλήματα συντήρησης ;

Καλέστε ιδιοκτήτη ή το γραφείο σας . Θα το έχετε συζητήσει αυτό όταν κάνετε την προσφορά σας και θα πρέπει να είναι σαφές στο συμβόλαιό σας ποιος είναι υπεύθυνος.

 

Μένοντας Safe

Η ενοικίαση στο Λονδίνο είναι συνήθως μια ασφαλής επιχείρηση, ωστόσο υπάρχουν εγκληματίες που δραστηριοποιούνται ότι θα προσπαθήσουμε και να επωφεληθούν από μερικά άτυχος άνθρωποι . Για να παραμείνετε ασφαλείς , όταν ψάχνει για την ενοικίαση ενός ακινήτου στο Λονδίνο, ακολουθήστε τα εξής σημεία:

θα πρέπει να δείτε πάντα οποιαδήποτε ιδιότητα πριν πληρώσετε οποιαδήποτε χρήματα καθόλου
ποτέ δεν πληρώνουν καθόλου χρήματα για να δείτε ένα ακίνητο ή να το αποθεματικό πριν να το έχετε δει
ποτέ δεν πληρώνουν καθόλου χρήματα σε κάποιον που δεν έχω συναντήσει
ικανοποιήσει τον εαυτό σας ότι το πρόσωπο που σας δείχνει έχει το δικαίωμα να νοικιάσετε αυτό το ακίνητο σε εσάς . Είναι αυτοί πράκτορας ή ο ιδιοκτήτης – αν ναι, να το αποδείξει
ρωτήσω όσες ερωτήσεις μπορείτε σχετικά με το ακίνητο και το άτομο που δείχνει να σας
ζητήσει αποδείξεις για όλα αυτά που πληρώνετε ( κρατώντας καταθέσεων , καταθέσεων, ενοίκια κλπ. )
χρησιμοποιήσετε την κοινή λογική σας . Αν ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό , είναι !

Αναχώρηση ιστοσελίδα μας για όλα τα τελευταία μας ιδιότητες – www.redresidential.com ή να μας στείλετε ένα email – mail@redresidential.com